Rallarvegrapport 27. juni 2016

I går skrev hotellet følgende :

“Rallarvegrapport 26 juni 2016
Nå er vi en drøy uke fra åpning av hotellet, og vi synes smeltingen og forholdene ser veldig bra ut.
Veien fra Haugastøl til Finse er brøytet og den er helt fri for snø. Strekningen er på 28 km, med rundt 200 meters stigning. Haugastøl Turistsenter åpner 1 juli.
Fra Finse og de første 10 km mot det høyeste punktet på Fagernut (1343 moh), ligger det fremdeles en del snø. Noen av fonnene vil nok, som vanlig, bli liggende til ut i juli. Den lengste, sammenhengende strekningen med snø er i området mellom Slirå og Fagernut. Ingen av fonnene er vanskelige å passere, men du må belage deg på å gå av sykkelen og trekke den over flere steder. Vi oppdaterer forholdene på denne strekningen neste helg, og vi anbefaler ikke å ta turen før det.
Strekningen fra Vatnahalsen til Hallingskeid er helt fri for snø. Vatnahalsen høyfjellshotell er åpen for overnatting. Vi gjør oppmerksom på at det vil være vedlikeholdsarbeid på strekningen mellom Klevagjelet og Seltuft frem til 15 juli. På den strekningen må syklene trilles.
Den neste rapporten kommer 3 juli. Da har personalet syklet hele turen og vi kan råde dere til hvorvidt det er fint å ta hele strekningen fra Finse, eller om vi anbefaler dere å ta toget til Hallingskeid og sykle derfra. Hvis så, har vi en avtale med NSB som gjør det mulig å ta syklene gratis med på den korte turen fra Finse til Hallingskeid. Sykkeltoget ankommer Finse kl 11, går videre 11.18 og er på Hallingskeid 11.33. Billetten koster NOK 50,- pr voksen.”

Comments: Comments Off on Rallarvegrapport 27. juni 2016